Er du træt af langsomt eller ustabilt internet?
Så vælg Osted Nettet. 

 

Osted Nettet leverer hurtige internetforbindelser til fornuftige priser, vores primære fokus er at levere til områder, hvor der ellers ikke er muligt at få en hurtig internetforbindelse.

 

Osted Nettet's internetforbindelser leveres med så lave svartider som muligt typisk under 10ms, hastighederne er garanteret og ligger inden for -2 til +4 Mbit på den valgte hastighed.

 

Osted Nettet tilbyder ubegrænset data på alle forbindelser.

 

Osted Nettet ejer selv sit eget sendenet, som udbydes på en ny teknologi, som ikke forstyrre eller kan bruges af mobiltelefoner og andre teleudbydere, derfor kan Osted Nettet også leverer der hvor andre teleudbydere ikke kan. 

 

Se hvor Osted Nettet kan tilbyde internet på vores dækningskort.

 

Dårlig mobildækning, på Osted Nettet kan kunder med mobiltelefon abonnementer som understøtter "WI-FI Opkald" aktiverer dette og få bedre mobil forbindelse.

Hvad siger kunderne om Osted Nettet

"  Jeg har været kunde hos Osted Nettet i omkring et år, og kan kun anbefale det på det kraftigste. Man får en hurtig forbindelse, til billige penge, som samtidig er det mest stabile jeg har prøvet. Det bedste er dog informations niveauet, med Osted Nettet bliver man via Facebook og på hjemmesiden informeret om evt. forbedringer og udbyggelser af nettet, skulle uheldet være ud og forbindelse af en eller anden grund skulle gå ned (sket 2 gange på et år, og begge gange fejl på TDC sendemast, og ikke Osted Nettets fejl). Så bliver man med det samme informeret om problem, og estimeret tidshorisont på løsning. Ganske enkelt er Osted Nettet en udbyder det levere varen, og har et højt informations niveau, uden man skal sidde i telefonkø som nummer 87. STOR TOMMEL OP, til Osted Nettet  "
Martin (Osted)
"  Jeg kan på det varmeste anbefale Osted Nettet. Hvis man er dækket af Osted Nettet, er det en unik mulighed for hurtigt internet. Jeg har selv ventet længe på dækning, men er nu på via den nye mast der dækker Allerslev. Ud over hurtigt internet får man enestående service. Jeg er fan!  "
Mads (Allerslev)

Hvorfor gør vi det?

Der er stadig mange områder og mindre byer, hvor det ikke er muligt at få hurtigt og stabilt internet. Det synes vi ikke er i orden. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvide vores dækningsområde.

Hvordan fungerer det?

Vi tager en internetforbindelse og sender den trådløst fra et højt punkt ud i det nærliggende lokalområde. Alle der har vores lille modtager rettet mod vores sender, kan få hurtigt og stabilt internet.

Hvordan kan du hjælpe?

Er der ustabilt internet, der hvor du bor, så kig op. Har I en mast, en silo eller et tårn, der er mindst 15 meter højt, så kan vi sætte vores udstyr op og give din by internet fra Osted Nettet. Giv os et tip på support@ostednettet.dk eller tlf. 4616 1001.

Bindingsperioder

3 måneders binding

Ved oprettelser betaler du 3 mdr. forud for din internetforbindelse og er herefter fritstillet.
Efterfølgende betaler du 3/6/12 mdr. forud efter eget valg.

Oprettelse

Oprettelsespris:

 
0 kr.

Standardmontering:

Standardmontering inkluderer montering af udvendig modtager samt kabeltræk op til 30m. Indvendig monteres internetstik.

 

895 kr.

1095 kr.
(Erhverv alle zoner)

Specialopsætning:

Ønskes specialopsætning med kabelbakker eller skjulte installationer, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud
 
Driftinformation

Der er ikke registreret nogle drift forstyrrelser!

Hastighedstest

Føles dit internet langsomt eller vil du bare teste hastigheden på dit internet, så kan du tage vores hastighedstest her

Åben test
Dækningskort

Se på kort, hvor vi kan
tilbyde dig vores internetløsning.

Se kort
Stem Osted Nettet

Øg chancerne for, at vi
kommer til din by eller område
næste gang.

Stem her